ALFA ROMEO І ABARTH СВЯТКУЮТЬ НАГОРОДУ «QATAR CAR OF THE YEAR» 2019

ALFA ROMEO І ABARTH СВЯТКУЮТЬ НАГОРОДУ «QATAR CAR OF THE YEAR» 2019

25 травня 2019 г., Субота

У Досі (Катар) відбулася церемонія вручення премії «Автомобіль року Катару (QCOTY)» 2019 року, головної автомобільної нагороди країни, організованої журналом Maqina Middle East спільно з Mawater Center. Призи присуджуються експертами журналу кращим автомобілям у всіх сегментах на основі чотирьох ключових критеріїв: дизайн, продуктивність, безпека і технологічні інновації. Вартість при перепродажу також враховується в підсумкових оцінках.

Група FCA здобула дві перемоги: Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio завоювала титул «Кращий спортивний позашляховик середнього розміру», а Abarth 595 Competizione був названий «Кращим компактним спортивним автомобілем» в сегменті преміум. Ці нагороди продовжують і без того значний список міжнародних призів, якими володіють дві моделі, які користуються великою популярністю серед широкого загалу завдяки своєму спортивному характеру, задоволенню від водіння і чисто італійському стилю.

Stelvio Quadrifoglio – перший позашляховик в історії Alfa Romeo – пропонує захоплюючі враження від водіння, видатні характеристики і чисто італійський стиль, які роблять його одним з найдивовижніших позашляховиків на ринку. Проте, серце цієї моделі, яке б’ється під капотом – це бензиновий двигун 2.9 V6 Bi-Turbo з потужністю 510 к.с. і обертовим моментом 600 Нм, який розвиває максимальну швидкість 283 км/год і розганяється від 0 до 100 км/год всього за 3,8 секунди. Більш того, Stelvio Quadrifoglio має звання «найшвидшого серійного позашляховика в світі», встановивши рекордний час в 7 хвилин 51,7 секунди на легендарній трасі Нюрбургринга. Крім чудової аеродинаміки, швидкості, потужності і керованості, Stelvio Quadrifoglio відрізняється вишуканим інтер’єром, вибором якісних матеріалів, елегантним італійським дизайном і широким ексклюзивним асортиментом систем допомоги при водінні.

Перемога Abarth 595 Competizione ще раз демонструє успіх свого агресивного стилю, гоночних деталей і 1,4-літрового двигуна потужністю 180 кінських сил. Оснащений культовою вихлопною системою Record Monza з неповторним звучанням, маленький суперкар марки Скорпіона явно призначений для любителів неперевершеної продуктивності і спортивності. Abarth 595 Competizione також відрізняється ексклюзивним інтер’єром з багатим використанням карбону і алькантари, кермом з плоским днищем, дахом Skydome, цифровою панеллю приладів, натхненною гонками, і системою Apple CarPlay-ready, системою Uconnect HD з сенсорним екраном 7″, сумісною з Android AutoTM*. І ми не повинні забувати, що 595 – це символ бренду Abarth, якому в цьому році виповнюється 70 років, віха в автоспорті і ще один рекорд італійського бренду, який до цих пір надихає шанувальників у всьому світі.

* Android Auto, Google Play і Google Map є торговими марками компанії Google LLC.

Apple CarPlay є зареєстрованою торговою маркою компанії Apple Inc.


ALFA ROMEO GIULIA ПЕРЕМАГАЄ НА «...FCA – ГОЛОВНИЙ ГЕРОЙ ЗАХОДУ «STR...



Підпишіться на новини

Залиште свій email, щоб першими отримувати всі новини від компанії.

Розкажіть друзям