ІТАЛІЙСЬКА ПРЕМ’ЄРА КОНЦЕПТ-КАРА ALFA ROMEO TONALE НА «SALONE DEL MOBILE» В МІЛАНІ

ІТАЛІЙСЬКА ПРЕМ’ЄРА КОНЦЕПТ-КАРА ALFA ROMEO TONALE НА «SALONE DEL MOBILE» В МІЛАНІ

19 травня 2019 г., Неділя

З 9 по 14 квітня в Мілані пройде 58-й «Salone del Mobile.Milano» – міжнародна сцена, яка завжди поєднує в собі стиль, дизайн, історію, культуру і показує тенденції вчорашнього, сьогоднішнього і завтрашнього дня.

Престижний захід проходить в Ф’єра ді Ро – місці, обраному брендом Alfa Romeo для національної прем’єри Tonale – концепт-кара першого компактного гібридного позашляховика італійської марки. Таким чином, після світового дебюту в Женеві, ця недавня новинка Alfa Romeo вразить відвідувачів міланського заходу, які зможуть помилуватися їй на стенді Alfa Romeo, встановленому в зеленій зоні 5 Fiera, біля павільйону 7.

Концепт-кар Tonale висловлює типову для бренду Ужа мову краси: це компактний SUV з міським покликанням і спортивною індивідуальністю. І дійсно, відмінні риси італійського стилю проектуються в майбутнє в синтезі дорогоцінної спадщини бренду з передбаченням нових стандартів. Згідно маніфесту Alfa Romeo, кожна деталь задумана для водія, а задоволення від водіння гарантують ергономіка, дорогі матеріали і, перш за все, незрівнянна динамічність. Крім того, концепт-кар Tonale представляє електрифікацію відповідно до Alfa Romeo: зустріч між самими передовими технологіями і знаменитою динамікою водіння стає можливістю і відчутною демонстрацією нових завдань.

Дизайн Tonale спроектований в майбутнє: його компактні розміри містять в собі унікальність італійського дизайну і оригінальний і сучасний стиль, типовий для Alfa Romeo, в синтезі, який містить в собі сутність італійського мистецтва, завдяки вишуканості ручного майстерності. Tonale натхненний красою і нюансами людських форм, а також рухом світла, яке створює чисті лінії і обсяги. У його дизайні використані стилістичні елементи, які увійшли в історію Alfa Romeo і стали відчутним проявом завдяки сучасному виконанню. Елементом, що нагадує традицію ДНК Alfa Romeo, є колесо «teledial»: дизайн 21-дюймового колеса Tonale викликає в пам’яті концепцію «телефонного диска» завдяки своїй легкій архітектурній конструкції. Вибір цього стилю походить від 60-х років, коли він став гордістю культового 33 Stradale. Відмітний дизайн колеса Tonale також посилюється завдяки абсолютній гармонії з ексклюзивною конфігурацією шин Pirelli. На боках чергуються повні і елегантні обсяги, які були у автомобілів явно далеких поколінь і типів, які нагадують про захоплюючі якості чистих форм Spider Duetto або Volante, в той час як «Linea GT» Tonale по-новому інтерпретує почуття напруженості і безпеки зазначеного численними нагородами GT junior. Передня частина повторює безпомилковий «Trilobo» і характерний для Alfa Romeo «Scudetto», який діє як центральна точка сили, направляючи швидкість і плавність, які пронизують Тонале. Супроводжують цей культовий елемент і завершують вид спереду передні фари «3 плюс 3», які викликають в пам’яті гордий вид, типовий для SZ і Brera. Задня частина Tonale прикрашена закрученим заднім вікном, завершеним у верхній частині підвісним козирком, що підсилює його безперервність з прозорим дахом. Як і у кожного Alfa Romeo, дизайн характеризується особливим штрихом: задні ліхтарі нагадують графічний знак, а не оптичний елемент освітлення, свого роду світний підпис, народжений безпосередньо від руки художника.

Дизайн інтер’єру Tonale, натхненний гоночною історією Alfa Romeo, нагадує про пристрасну їзду з відмінною керованістю в оточенні його динамічних і потужних форм. Інтер’єр Tonale розроблені з фокусом на водія, а також на комфортне розміщення його пасажирів. Спроектовані лінії являють собою баланс гармонії і напруги, і виникає відчуття, що весь автомобіль завжди готовий зірватися. Інтер’єри Tonale викликають сильні емоції, посилені контрастом між дорогими матеріалами: холодна міцність алюмінію в поєднанні з теплом і м’якістю шкіри і алькантари. Всередині є напівпрозорі панелі і центральний тунель з підсвічуванням; на тунелі відмінно розташований один з найважливіших елементів Alfa Romeo селектор режимів водіння DNA. Інтер’єри Tonale пропонують відчуття від деталей, як правило, призначених для ексклюзивних інсталяцій: пасажирський салон ніби занурює в себе, він затишний і з динамічними характеристиками, які цінують любителя водіння.
Більш детальна інформація доступна на сайті Alfa Romeo Press.

Нарешті, відвідувачі Salone del Mobile.Milano також зможуть помилуватися двома престижними товарами мерчандайзингу: хронограф Quadrifoglio, випущений обмеженим тиражем компанією Eberhard&Co., і новий велосипед e-MTB Alfa Romeo Dolomiti, вироблений Compagnia Ducale. Зокрема, відома як і Alfa Romeo завдяки постійним технічним дослідженням і увазі до деталей, швейцарська компанія використовує легендарну емблему, що відрізняє найпродуктивніші автомобілі, як невід’ємну частину для вишуканих годинників. Також є місце і для нового e-MTB Alfa Romeo Dolomiti, в якому поєднуються маневреність найдосконаліших гірських велосипедів та додаткова прийомистість електродвигуна для тривалих і захоплюючих поїздок навіть на бездоріжжі. Акумулятор потужністю 500 Вт повністю прихований в рамі і гарантує відмінний запас ходу.


НОВИЙ КОНЦЕПТ-КАР ALFA ROMEO TON...ALFA ROMEO GIULIA ПЕРЕМАГАЄ НА «...



Підпишіться на новини

Залиште свій email, щоб першими отримувати всі новини від компанії.

Розкажіть друзям