ALFA ROMEO GIULIA ПЕРЕМАГАЄ НА «DRIVER POWER AWARDS 2019» У ВЕЛИКОБРИТАНІЇ

ALFA ROMEO GIULIA ПЕРЕМАГАЄ НА «DRIVER POWER AWARDS 2019» У ВЕЛИКОБРИТАНІЇ

24 травня 2019 г., Пʼятниця

Alfa Romeo Giulia знову стала переможцем в престижному конкурсі «Driver Power Awards» журналу Auto Express, отримавши золото в категорії «Динаміка водіння». Знамениті динамічні якості італійського бренду, які перетворюють кожну подорож в захоплюючу пригоду з постійним комфортом і безпекою на борту, знову виявилися непереможними.

Крім того, що вона є маніфестом концепції «Механіка емоцій», перша модель нового покоління бренду втілює в собі справжній дух Alfa Romeo, об’єднуючи п’ять компонентів, які роблять його одним з найпривабливіших брендів в автомобільному світі: італійський стиль; інноваційні, сучасні двигуни; бездоганний розподіл ваги; унікальні технічні рішення; і видатне співвідношення потужності до ваги.

Driver Power – це саме велике і повне дослідження задоволеності клієнтів в Сполученому Королівстві, в якому використовуються дані, отримані від тисяч власників, охоплюючи всі аспекти: від надійності до продуктивності і зручності. Опитування Driver Power, проведене в сімнадцятий раз в цьому році, є достовірним, реальним поданням думок власників нових автомобілів.

Головний редактор Auto Express Стів Фаулер прокоментував: «Результати Driver Power мусять бути очевидними: власники обожнюють свої автомобілі Alfa Romeo Giulia. Оцінка в 93% в загальному рейтингу дуже вражає, і перше місце Giulia в категорії «Динаміка водіння» підтверджує висновки наших дорожніх тестів: Giulia – це справжня мрія. Беручи до уваги її високі оцінки в категоріях двигунів і безпеки, не кажучи вже про неймовірні результаті щодо стилю, рішення Alfa Romeo про створення класичного спортивного седана з заднім приводом виявилося надзвичайно популярним».

Ендрю Трейсі, директор з маркетингу Alfa Romeo UK, сказав: «Нагороди Driver Power Awards від Auto Express – це відображення того, що насправді означає володіти новим автомобілем. Результати нагород цього року показують, що Alfa Romeo Giulia залишається одним з кращих нових автомобілів, якими хочеться володіти, і той факт, що це засноване на відгуках реальних покупців, робить це надзвичайно надійним і заслуговує довіри».




ІТАЛІЙСЬКА ПРЕМ’ЄРА КОНЦЕПТ-КАРА...ALFA ROMEO І ABARTH СВЯТКУЮТЬ НА...



Підпишіться на новини

Залиште свій email, щоб першими отримувати всі новини від компанії.

Розкажіть друзям